Privacy- en Cookies Policy voor Happy Fuel B.V.

Welke persoonsgegevens verwerken wij?
Happy Fuel kan persoonsgegevens over jou verwerken, doordat je gebruik maakt van de diensten van Happy Fuel, en/of omdat je deze zelf bij het invullen van een contactformulier op de website aan Happy Fuel verstrekt. Happy Fuel kan de volgende persoonsgegevens verwerken:

  • Jouw voor- en achternaam
  • Jouw adresgegevens
  • Jouw telefoonnummer
  • Jouw e-mailadres
  • Jouw IP-adres

Als je persoonsgegevens invult op onze website ga je ermee akkoord dat wij jouw gegevens overeenkomstig ons privacy- en cookiebeleid gebruiken.

Waarom heeft Happy Fuel deze gegevens nodig?
Happy Fuel verwerkt jouw persoonsgegevens om telefonisch contact met je op te kunnen nemen als je daar om verzoekt, en/of je schriftelijk (per e-mail en/of per post) te kunnen benaderen indien je telefonisch onverhoopt niet bereikt kan worden. Daarnaast kan Happy Fuel jouw persoonsgegevens gebruiken in het kader van het uitvoeren van een met jou gesloten overeenkomst van opdracht, doorgaans bestaande uit HR dienstverlening/ coaching, inspiratie en of marketing activiteiten.

Hoe lang bewaart Happy Fuel deze gegevens?
Happy Fuel bewaart persoonsgegevens niet langer dan voor de doeleinden waarvoor zij zijn verzameld of worden gebruikt nodig wordt geacht. In kaart brengen websitebezoek; Op de website van Happy Fuel worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van jouw computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die jouw browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. Happy Fuel gebruikt deze informatie om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden zoveel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt.

Beveiliging
Happy Fuel neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijzigingen tegen te gaan. De website van Happy Fuel maakt gebruik van een betrouwbaar SSL Certificaat om te borgen dat jouw gegevens niet in verkeerde handen vallen.

Als je de indruk hebt dat jouw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien je meer informatie wenst over de beveiliging van door Happy Fuel verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact op met Happy Fuel via info@happyfuel.world.www.happyfuel.world is een website van Happy Fuel B.V.

Happy Fuel is als volgt te bereiken:

+31 6 28440679
info@happyfuel.world
Bellefroidlunet 52A,
6221KN te Maastricht

Inschrijfnummer KvK: 67673147

Cookies
De website van Happy Fuel maakt gebruik van cookies om de functionaliteit van de website te optimaliseren. Een cookie is een bestandje dat met pagina’s van de website wordt meegestuurd en door jouw browser op de harde schijf van je computer wordt opgeslagen. Informatie die is opgeslagen in een cookie kan bij een volgend bezoek weer naar onze webserver worden teruggestuurd. Ons beleid met betrekking tot cookies op onze website ligt strikt in lijn met wettelijke bescherming van jouw persoonsgegevens en privacy. Wij volgen alle wet- en regelgeving die op dit terrein bestaat en nog volop in ontwikkeling is. De bezoeker van onze website kan zelf bepalen hoe er met cookies omgegaan moet worden. Hij kan zijn browser zo instellen dat die het gebruik van cookies toestaat, niet toestaan of gedeeltelijk toestaan. Cookies kunnen altijd van een computer worden verwijderd, ook weer via de browser.

WordPress
De website van Happy Fuel is gemaakt in WordPress. Wanneer je een bericht achterlaat worden je gegevens verzameld in de back-end van WordPress. Wij gebruiken deze gegevens slechts om contact met jou op te nemen. Lees hier de privacy policy van WordPress.

Google analytics
Happy Fuel maakt gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers de website gebruiken en hoe effectief advertenties van Happy Fuel bij Google zoekresultaatpagina’s zijn.

De aldus verkregen informatie wordt, met inbegrip van het adres van jouw computer (IP-adres), overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Lees hier het privacybeleid van Google voor meer informatie.

Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Happy Fuel heeft hier geen invloed op. Happy Fuel heeft Google geen toestemming gegeven om via Happy Fuel verkregen Analyticsinformatie te gebruiken voor andere Google-diensten.

Mailchimp
Wij sturen een aantal keer per jaar een nieuwsbrief via Mailchimp, de adressenlijst die wij hebben verzameld in Happy Fuel implementeren we in Mailchimp. Lees hier de privacy statement van Mailchimp.

Pay.nl
Als u gebruikt maakt van de dienstverlening van Pay.nl (dat wil zeggen: u rondt een betaling af bij Pay.nl, via het platform van Pay.nl), dan worden de volgende persoonsgegevens verwerkt:

  • Uw voor- & achternaam;
  • Uw IP-adres;

Afhankelijk van de gebruikte betaalmethode:

  • Uw IBAN nummer;
  • Uw kaartnummer (creditcardbetalingen, Bancontact)

Afhankelijk van de Merchant in sommige gevallen:

  • Uw adresgegevens;
  • Uw geboortedatum;
  • Productinformatie;
  • Adresgegevens ten behoeve van aflevering van het product (fysiek en/of digitaal);
  • Factuuradres;
  • Uw e-mailadres

Lees hier de privacy statement van Pay.nl.

Social media
Onze website bevat buttons waarmee webpagina’s gedeeld kunnen worden op social media als Facebook, Linked-In en Instagram. Deze buttons werken met stukjes code die van het betreffende bedrijf afkomstig zijn. Via deze code worden cookies geplaatst. Happy Fuel heeft daar geen invloed op. Lees de privacyverklaring van de bedrijven zelf om te zien wat zijn met jouw (persoons)gegevens doen die ze via deze cookies verwerken. De informatie die ze verzamelen wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen?
Je hebt het recht om jouw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Je kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar info@happyfuel.world. Happy Fuel zal zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op jouw verzoek reageren.

Indienen van een klacht?
Indien je van mening bent dat wij ons niet aan de eisen houden die de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) aan ons stelt, kun je een klacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Wijzigingen
Happy Fuel behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in dit privacy- en cookiebeleid. Raadpleeg regelmatig ons beleid hierop. Dit document is voor het laatste gewijzigd in mei 2018.