Suze
Thomma


Talentontluiker, Drijfverenontdekker, Koersontwikkelaar

Mensen en hun gedrag; dat is wat mij van jongs af aan fascineert! Ik ben geboeid door de manier waarop we met elkaar omgaan en zelf in elkaar steken. Hoe we ons aanpassen aan elkaar en ons zelf daarin soms kunnen verliezen zonder dat in de gaten te hebben. Al is het goed bedoeld, al die aanpassingen maken dat je je ware potentie niet echt ontwikkelt. Of dat je deze soms helemaal niet zichtbaar hebt voor jezelf.

Laat mij je dan helpen, want mijn talent is jouw talent ontluiken! Ik zie meer mogelijkheden en potentie in jou dan dat jij in jezelf ziet. Ik hou een spiegel voor, laat zien hoe ‘groot’ je bent en help je je eigen koers te vinden waardoor je boven jezelf kunt uitstijgen. Enkel op een manier die jou past!

Ik wil je graag ontmoeten en écht leren kennen. Wedden dat je versteld zult staan over wat je allemaal in je mars hebt? Ik help je weer trots te worden op wie je bent en wat je kunt en geef je handvatten om je (nieuwe) weg te kiezen.

Happy Fuel

Bellefroidlunet 52A
6221 KN Maastricht
Nederland

Contact

Mobiel +31654735849
suze@happyfuel.world